Hírlevél

Befektetés a jövőbe

befektetés a jövőbe

Látogató számláló

0
0
0
9
8
2
4

BWT PERLA - Lágy BWT selyemvíz

BWT Perla termékcsaláddal a vízlágyító berendezéseknek egy új generációja alakult ki

BWT PERLA

A Perla vízlágyítók kezelését a legmesszemenőbb részletekig optimalizálták a kiváló eredmény érdekében

Élvezet

Védelem

Takarékosság

 

Mindezt korábban még soha nem tapasztalt kényelem mellett.

BWT Perla vízlágyítók

A víz ásványi anyag összetétele földrajzi helytől függően változik. A kálcium az, ami elsősorban felelős a vízkeménységért.

A BWT ezért fejlesztette ki a PERLA csúcstechnogiát, amivel még a nagyon kemény vizet is selymesen lágy vízzé lehet változtatni, nagyon magas minőségi és higiéniai színvonalon.

            BWT PERLA VÍZLÁGYÍTÓ          

A BWT Perla vízlágyító berendezések a hagyományos ioncserélő eljárás alapján működnek. A keménységet okozó sókat nátrium
ionokra cseréljük ki. Ez optimális megoldást nyújt ahhoz, hogy a keményből lágy vizet állítsunk elő.

A BWT Perla vízlágyító oszlopának belsejében ioncserélő töltetként élelmiszeripari minőségű műgyanta található. Miközben a kemény víz átáramlik az ioncserélő tölteten, a vízkeménységet okozó sókat a gyanta megköti. Az így kapott lágyvizet a kemény víz bekeverésével a kívánt vízkeménységi értékre be lehet állítani. A csúcsminőséget képviselő BWT Perla berendezések ezt a bekevert értéket az adott földrajzi helyen mért vízkeménység alapján (aminek értékét a HydroMap alkalmazással le lehet hívni) automatikusan beállítják.*

BWT Perla vízlágyító

       BRILLIÁNS VÍZLÁGYÍTÁSI TECHNOLÓGIA        

A csúcstechnológiát képviselő BWT Perla vízlágyítók automatán végzik a vezérlésüket. A számodra fontos információkat a vízlágyító berendezésbe integrált érintőképernyőről tudod leolvasni. A vízlágyító készülék adatai, üzemi paraméterei egyszerűen leovashatók, a beállítások egyszerűen elvégezhetők. A vízlágyító készülék kezelését ellenőrző listák segítik.

                BWT BEST WATER HOME APP                    

 

Ez az alkalmazás bevezet egy új korszakba. Az applikáció lesz a személyes tanácsadód a BWT Perla vízlágyító családhoz és számtalan BWT termékhez. A mindennapokhoz hasznos információkhoz juthatsz, amely biztonságot és kényelmet jelent Számodra.

                                BIZTONSÁG                                

A BWT Perla vízlágyító berendezések legvonzóbb előnye azon a komplex egységen nyugszik, amely védelmet nyújt vízkárok ellen és magas szintű vízhigiéniát biztosít. Ide tartozik az opcionális, teljes körű, 6 éves garancia is, amelyet a BWT szakszervize biztosít.

TÖBBET A LÁGY BWT SELYEMVÍZRŐL ⇒

 

Honlap készítés